Logo

KassalleVectorCreated using Figma
  • Etusivu
  • Toimitus- ja käyttöehdot

Toimitus- ja käyttöehdot

Yleistä

- Jos tilaat työpäivällä ennen klo 14.00, lähetämme tuotteet samana työpäivänä
- Tuotteidemme kuljetusaika on yleensä 2-5 työpäivää
- Postikuljetuksen hinta alkaen 5.90 EUR - eniten 7.90 EUR
- Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus
- Tuotteilla on vähintään 1 vuoden takuu
- Voit maksaa luottokortilla, verkkomaksulla, Klarna Laskulla tai Klarna Tilillä (Klarna Checkout)Lue lisäksi tarkemmin toimitus- ja käyttöehdoista tästä:

Tilaukset

Hinnat
Tuotteiden hinnat kaupassamme on esitetty Euroissa ja ne sisältää arvonlisäveron. Osoitettu on yhden tuotteen hinta (jos ei ole erikseen osoitettu muuta). Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe teknisista syistä.

Tilaus
Sopimus on voimassa, kuin olemme vastaanottaneet tilauksenne sekä toimitamme sulle sähköpostitse tilausvahvistuksen josta näkyy tilauksen tärkeimmät tiedot. Suosittelemme säilyttää tilausvahvistus siltä varalta että haluat tarkistaa tilauksen tiedot tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Mikäli et jostain syystä ole saanut tilausvahvistusta, suosittelemme että tarkistat ensin sähköpostin roska-posti kansion, jos vahvistusta ei löydy, ole hyvä ja ota yhteyttä asiaspalveluun ja me lähetämme sen heti uudelleen (matkamuksu@smalltraveller.eu). Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessa maksettu.

Henkilötiedot
Tilauksen yhteydessä luovutat meille myös asiakkana yhteystietojasi, että voisimme toimitta Sinulle tilaamasi tuotteet tai lähettää uutiskirjeitä (mikäli et ole erikseen tätä kieltänyt). Huolella varmistamme aina, ettei henkilö- ja yhteystietoja luovuteta ulkopuolisille eikä niitä käytetä muulla kuin tarkoituksellisella tavalla.

Rajoitukset
Matkamuksu.com esittää tietoa tuotteista, hinnoista sekä myyntiehdoista parhaalla mahdollisella tavalla. Varaamme kuitenkin oikeuden virheiden sattuessa korjata tietoja tuotteista, hintoja sekä tuotekuvia. Tuotekuvat ovat aina selventäviä, mutta olemme pyrkinyt siiheen, että ne kuvaisivat tuotteita mahdollisimman todenmukaisesti. Varaamme myös olikeuden hinta- ja tilausehtojen muutoksiin tarpeen tulleen välittömästi. Jo suoritettu tilaus toimitetaan aina tilaushetken hinnan ja ehtojen mukaisesti.

Ikäraja
Lainmukaisesti postimyynti alle 18-vuotiaille asiakkaille on mahdollista vain holhoojan kirjallisella suostumuksella.

Maksutavat

Klarna Checkout
Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, korttimaksuna tai verkkopankissasi.

Klarna-lasku ja erämaksu
Klarna lähettää laskumme sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen siinä vaiheessa, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa.

Maksaaksesi laskulla sinulla tulee olla voimassaoleva henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jos valitset tilauksesi maksutavaksi laskun, Klarna tekee luottotietokyselyn, ja tietojen ollessa kunnossa siirtyy tilauksesi suoraan käsittelyyn. Mikäli sinulle ei myönnetä mahdollisuutta maksaa laskulla, saat samantien virheilmoituksen ja voit valita vaihtoehtoisen maksutavan.

Klarna mahdollistaa myös laskusi maksamisen erissä. Voit maksaa laskusi omassa tahdissasi ja päättää itse kuukausittain maksettavan summan. Huomaathan, että valitessasi erämaksuvaihtoehdon Klarna perii sinulta hinnaston mukaisen lisämaksun. Voit maksaa laskulla jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan pois milloin tahansa.

Jos olet ilmoittanut kassalla henkilötunnuksesi, lasku esivalittuna maksutavaksi kassalla. Mikäli et valitse toista maksutapaa tilauksen vahvistamisen jälkeen, lähettää Klarna sinulle laskun sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Voit kuitenkin valita halutessasi myös toisen maksutavan tilauksesi vahvistamisen jälkeen. Huomaathan, että et voi valita laskua maksuvaihtoehdoksi, mikäli et ilmoita henkilötunnustasi kassalla.

Lisää tietoa löydät osoitteesta Klarna.com/fiJos sinulla kysyttävää laskuusi liittyen, otathan yhteyttä Klarna asiakaspalveluun.

Korttimaksu
Voit maksaa tilauksesi myös pankki- tai luottokortilla (VISA tai Mastercard). Voit maksaa sekä Debit- että Credit -korteilla. Kun maksat Debit -puolelta, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit -puolelta, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi korttimaksun, sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Ota korttinumerosi ja CVV-turvakoodisi valmiiksi esille. Syötä lomakkeeseen ensin kortinnumerosi, kortin voimassaoloaika ja turvakoodi. Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Lopuksi vahvistat ostoksen verkkopankkitunnuksillasi.

Jos olet maksanut tilauksesi kortilla ja tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

Verkkomaksu
Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankissasi, jos olet Nordean, Osuuspankin (OP), Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian tai S-pankin asiakas. Kun valitset maksutavaksi verkkomaksun, tilauksesi loppusumma veloitetaan tililtäsi välittömästi. Kaikki tiedonsiirto on suojattua, eikä kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. 

Lisää tietoja Klarna Checkout ehdoista löydät osoitteesta klarna.com/fi. Jos sinulla on kysyttävää siiheen liittyen, otathan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun (Puh. 09-425 99 771 ).

Toimitusehdot

Toimitustavat

Itella Smartpost pakettiautomaatti on uusi, erittäin kätevä tapa vastaanottaa paketteja. Pakettiautomaatit sijaitsevat kaikkialla Suomessa, asiakasvirtojen äärellä kuten kauppakeskuksissa. Asiakkana valitset paketin noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan SmartPost automaatin verkkomyymälämme kassalla (kirjoita valintasi lisätietojen boksiin). Kun paketti on saapunut automaattiin, saat asiakkana matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Myös paketin palauttaminen hoituu automaatilla helposti, jos vain tiedotat siitä Matkamuksun asiakaspalvelua. Itella Smartpostin automaattien sijainnit löydät sivulta: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/postipalvelee/tyokalut/etsi-lahin-toimipiste . Paketin maksimimitat ovat 60 x 36 x 60 cm (35 kg), isommat paketit lähetämme tavanomaisina postipaketteina.

Postipaketti - paketin nouto lähimmästä Postista tai Postin noutopisteestä. Vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus, yleensä puhelinviestinä , joskus sähköpostitse (ole hyvä tarkista aina, että antamasi puhelinnumero tilauksessa on oikea). Postikuljetuksen hinta vaihteleee, riippuen paketin painosta,  EUR 5,90 - eniten EUR 7,90. 

Toimitusaika
Tuotteidemme kuljetusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen joko samana tai seuraavana arkipäivänä. Matkamuksu ei vastaa siitä kuin toimitus estyy, vaikenee tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta (kuten force majeure, vienti- tai tuontikielto, viranoimaisten päätökset, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muuta vastaavaa). Otamme aina pikaisesti asiakkaisiin yhteyttä mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimituksen myöhästyminen
Mikäli havaitset että lähetys myöhästyy postipalvelun viivästymisen tai muun tapahduman seurauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä joko Postin tai Matkamuksun asiakaspalveluun, että voisimme pikaisesti auttaa. Asiakkana on Sinulla toimituksen myöhästymisen ansiosta mahdollisuus peruuttaa tilaus.

Muut maat
Lähetämme tuotteitamme myös Tanskaan, Latviaan, Liettuaan, Hollantiin, Belgiaan, Ranskaan, Luksemburgiin, Austriaan, Saksaan, Irlantiin sekä Isobritanniaan. Mikäli toivot paketin lähetystä muuhun maahan, otathan meihin yhteyttä, että voisimme sopia toimitushinnasta.

Hinnat
Itella Smartpost paketin maksimimitat ovat 60 x 36 x 60 cm sekä maksimipaino 35kg. Paketin toimitushinta automaattiin on riippuen paketin painosta, EUR 5,90- EUR 7,90 . Jos valitset toimitustavaksi postipaketin, niin pienemmät tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kirjekuoressa tai pienessä laatikossa, isommat paketit ovat myös seurattavissa lähetystunnuksella www.posti.fi kotisivuilla. Postipaketin hinta riippuu paketin painosta, alkaen EUR 5,90- eniten EUR 7,90. Ulkomaa-lähetyksien hinnat alkaen EUR 12,90.

Noutamattomat lähetykset
Smartpost pakettiautomaateissa lähetyksiä säilytetään 7 päivää sen saapumisesta ( teksitiviestintä asiakkalle). Jos haluat käyttää 14 päivän palautusoikeuttasi, voit palautuksessa käyttää samaa lokerokoodia kun pakettia noutaessa. Muistathan tiedottaa meidät etukäteessä palautuksesta. Postipaketti palautettaan automaattisesti yleensä 14 päivän jälkeen sen saapumisesta postipisteeseen. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka on jätetty noutamatta, perimme EUR 15,90 maksun korvauksena.

Vahingoittuneet lähetykset
Vastaanottaessa lähetystä tarkista pakkauksen kunto. Mikäli huomaat,että pakkaus on vioittunut, kerro siitä välittömästi postin henkilökunnalle, koska viottuneesta paketista on heti tehtävä vahinkoilmoitus postissa. Ota sen jälkeen yhteyttä Matkamuksun asiakaspalveluun.

Reklamaatiot

Yleistä
Tuotteen käytön aikana ilmeneet reklamaatiot pitäisi esittää heti tuotteen vian tai puutteen havaitessa , ottaen yhteyttä Matkamuksun asiakaspalveluun: matkamuksu@smalltraveller.eu tai puh. (09) 23163292. Emme myyjänä vastaa puutteista jotka ovat ilmeneet seuraavissa olosuhteissa:

1. Tuote on käytössä rikottu
2. Tuotetta ei ole käytetty käyttöohjeiden mukaisesti tai sen huolto on ollut puutteellinen
3. Tuotetta ei ole käytetty sen tarkoituksen mukaisesti

Jos olet meiltä vahingossa saanut puutteellisen tuotteen, ilmoitathan siitä heti meidän asiakaspalveluun, sillä sinulla on oikeus saada uusi tuote tai peruuttaa tilaus kokonaan. Siinä tapauksessa palautusmaksua ei peritä asiakkaalta. Tuotteen pitäisi palauttaa seuraavaan postiosoitteeseen:

Smalltraveller OÜ
Supluse pst. 5-3
11911 Tallinn, Viro

Palutukset 14 päivän kuluessa
Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotten tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Muistathan palauttaa myös kaikki osat sekä käyttöohjeet. Pyydämme ystävällisesti lähettämään meille tilauksen numeron, tuotenumeron sekä tilauksen päivämäärän etukäteen. Kun palautettu tuote on hyväksytty meillä, palautamme rahat suoraan asiakkaan tilille. Palautuksen kuljetuskustannukset maksaa asiakas.

Force Majeure (ylivoimainen este)

Matkamuksu ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuoleella olevasta seikasta, kuten työsulusta, tulipalosta, viranomaisten päätöksestä, konerikosta, lakosta, säämullistuksista tai muusta vastaavasta. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Evästeiden käyttö (Cookies)

Cookie on pieni tekstitiedosto joka talletetaan tietokoneellesi vieraillessasi web-sivuillamme. Käytämme evästeitä, että voisimme kehittää kauppamme toimivuutta asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavaksi. Halutessasi estää evästeiden toiminnan muuta selaimesi turvallisuusasetuksia, asetuksien muuttaminen on riippuvainen käyttämäsi web-selaimesta. Siiinä tapauksessa emme voi varmistaa, että pystyt käyttämään kaupan kaikkia ostostoimintoja.

Henkilötiedot

Matkamuksu säilyttää kaikki henkilötiedot luottamuksellisinä. Käytämme henkilötietoja yhtiömme ulkopuolella vain tilauksen kuljetuksessa, jolloin asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero tulevat kuljetusyhtiön käyttöön. Tietoja voidaan poistaa rekisteristä asiakkaan vaatimuksesta sekä asiakkalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramarkkinointia varten.