Matkamuksu Logo

Kassalle
  • Etusivu
  • Toimitus- ja käyttöehdot

Toimitus- ja käyttöehdot

Yleistä

- Tuotteidemme kuljetusaika on 2-5 työpäivää
- Postikuljetuksen hinta aina 5.90 EUR
- Tuotteilla on 14 päivän peruuttamis- ja palautusoikeus
- Tuotteilla on vähintään 2 vuoden takuu
- Voit maksaa luottokortilla, verkkomaksulla, Klarna Laskulla tai Klarna Tilillä (Klarna Checkout)


Lue lisäksi toimitus- ja käyttöehdoista tästä:

 

Tilaukset

Hinnat
Tuotteiden hinnat kaupassamme on esitetty Euroissa ja ne sisältää arvonlisäveron. Osoitettu on yhden tuotteen hinta (jos ei ole erikseen osoitettu muuta). Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe teknisista syistä.

Tilaus
Sopimus on voimassa, kuin olemme vastaanottaneet tilauksenne sekä toimitamme sulle sähköpostitse tilausvahvistuksen josta näkyy tilauksen tärkeimmät tiedot. Kehotamme Sinua säilyttämään tilausvahvistuksen mahdollisen myöhemmän asiakaspalvelun kanssa käytävän tilausta koskevan viestinnän varalta. Mikäli et jostain syystä ole saanut tilausvahvistusta, suosittelemme tarkistamaan sähköpostin roska-posti kansion. Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta (katso tarkemmin: "Peruuttamisoikeus 14 päivän sisällä"). Tuotteet voit palauttaa meille käyttämättöminä sekä alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäispakkauksessa 14 päivän sisällä vastaanottamisesta (palautus) tai vastaavasti peruuttamisilmoituksesta (peruutus). Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessa maksettu.

Henkilötiedot
Tilauksen yhteydessä luovutat meille myös asiakkana yhteystietojasi, että voisimme toimitta Sinulle tilaamasi tuotteet tai lähettää uutiskirjeitä (mikäli et ole erikseen tätä kieltänyt). Huolella varmistamme aina, ettei henkilö- ja yhteystietoja luovuteta ulkopuolisille eikä niitä käytetä muulla kuin tarkoituksellisella tavalla.

Rajoitukset
Matkamuksu.com esittää tietoa tuotteista, hinnoista sekä myyntiehdoista parhaalla mahdollisella tavalla. Varaamme kuitenkin oikeuden virheiden sattuessa korjata tietoja tuotteista, hintoja sekä tuotekuvia. Tuotekuvat ovat aina selventäviä, mutta olemme pyrkinyt siiheen, että ne kuvaisivat tuotteita mahdollisimman todenmukaisesti. Varaamme myös olikeuden hinta- ja tilausehtojen muutoksiin tarpeen tulleen välittömästi. Jo suoritettu tilaus toimitetaan aina tilaushetken hinnan ja ehtojen mukaisesti.

Ikäraja
Lainmukaisesti postimyynti alle 18-vuotiaille asiakkaille on mahdollista vain holhoojan kirjallisella suostumuksella.

Maksutavat

Klarna Checkout
Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, korttimaksuna tai verkkopankissasi.

Klarna-lasku ja erämaksu
Klarna lähettää laskumme sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen siinä vaiheessa, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Laskulla on 30 päivää maksuaikaa.

Maksaaksesi laskulla sinulla tulee olla voimassaoleva henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jos valitset tilauksesi maksutavaksi laskun, Klarna tekee luottotietokyselyn, ja tietojen ollessa kunnossa siirtyy tilauksesi suoraan käsittelyyn. Mikäli sinulle ei myönnetä mahdollisuutta maksaa laskulla, saat samantien virheilmoituksen ja voit valita vaihtoehtoisen maksutavan.

Klarna mahdollistaa myös laskusi maksamisen erissä. Voit maksaa laskusi omassa tahdissasi ja päättää itse kuukausittain maksettavan summan. Huomaathan, että valitessasi erämaksuvaihtoehdon Klarna perii sinulta hinnaston mukaisen lisämaksun. Voit maksaa laskulla jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan pois milloin tahansa.

Jos olet ilmoittanut kassalla henkilötunnuksesi, lasku esivalittuna maksutavaksi kassalla. Mikäli et valitse toista maksutapaa tilauksen vahvistamisen jälkeen, lähettää Klarna sinulle laskun sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Voit kuitenkin valita halutessasi myös toisen maksutavan tilauksesi vahvistamisen jälkeen. Huomaathan, että et voi valita laskua maksuvaihtoehdoksi, mikäli et ilmoita henkilötunnustasi kassalla.

Lisää tietoa löydät osoitteesta Klarna.com/fiJos sinulla kysyttävää laskuusi liittyen, otathan yhteyttä Klarna asiakaspalveluun.

Korttimaksu
Voit maksaa tilauksesi myös pankki- tai luottokortilla (VISA tai Mastercard). Voit maksaa sekä Debit- että Credit -korteilla. Kun maksat Debit -puolelta, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit -puolelta, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi korttimaksun, sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Ota korttinumerosi ja CVV-turvakoodisi valmiiksi esille. Syötä lomakkeeseen ensin kortinnumerosi, kortin voimassaoloaika ja turvakoodi. Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Lopuksi vahvistat ostoksen verkkopankkitunnuksillasi.

Jos olet maksanut tilauksesi kortilla ja tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

Verkkomaksu
Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankissasi, jos olet Nordean, Osuuspankin (OP), Danske Bankin, Säästöpankin, Aktian tai S-pankin asiakas. Kun valitset maksutavaksi verkkomaksun, tilauksesi loppusumma veloitetaan tililtäsi välittömästi. Kaikki tiedonsiirto on suojattua, eikä kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. 

Lisää tietoja Klarna Checkout ehdoista löydät osoitteesta klarna.com/fi. Jos sinulla on kysyttävää siiheen liittyen, otathan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun (Puh. 09-425 99 771 ).

Toimitusehdot

Toimitustavat

Postipaketti - paketin nouto lähimmästä Postista, Postin noutopisteestä tai Itella Smartpost pakettiautomaatista. Vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus, puhelinviestinä tai sähköpostitse (ole hyvä tarkista aina, että antamasi puhelinnumero tilauksessa on oikea). Postikuljetuksen hinta on aina EUR 5,90. Lisätietoja ja lähetyksen seuranta www.posti.fi sivulla.

Toimitusaika
Tuotteidemme kuljetusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen postitukseen jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Paketin rekisteröinnin jälkeen varastossamme, sinulle lähetetään automaattinen sähköpostiviesti sen lähetystunnuksella. Huomioi, että pakettisi on seurattava Postin tai Matkahuollon sivuilla vasta kuin se on saapunut Suomeen (yleensä +1 työpäivä). Matkamuksu ei vastaa siitä, kuin toimitus estyy, vaikenee tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta (kuten force majeure, vienti- tai tuontikielto, viranoimaisten päätökset, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muuta vastaavaa). Otamme aina pikaisesti asiakkaisiin yhteyttä mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimituksen myöhästyminen
Mikäli havaitset että lähetys myöhästyy postipalvelun viivästymisen tai muun tapahduman seurauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä joko Postin tai Matkamuksun asiakaspalveluun. Asiakkana on sinulla toimituksen myöhästymisen ansiosta mahdollisuus peruuttaa tilaus.

Muut maat
Lähetämme tuotteitamme myös muihin EU-maihin. Mikäli toivot paketin lähetystä muuhun maahan, ole hyvä käytä tilaukseen englanninkielisiä nettisivujamme www. smalltraveller.eu

Hinnat
Sekä Postin että Matkahuollon pketin toimitushinta on aina EUR 5,90 . Ulkomaa-lähetyksien hinnat: tutustu: www.smalltraveller.eu

Noutamattomat lähetykset
Matkahuolto Lähellä paketin lähetyksiä säilytetään 14 päivää, Postin paketteja 7 päivää sen saapumisesta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan meille (lähettäjälle) . Muistathan, että noutamaton paketti ei ole asiakaspalautus. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka on jätetty noutamatta, perimme EUR 12,90 maksun korvauksena.

Peruuttamisoikeus 14 päivän sisällä
Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tavaran vastaanottamisesta. Peruuttamisaika alkaa, kun asiakas on noutanut tilauksen tai se on toimitettu asiakkaan luokse. Sinä aikana voit kuluttajana lähtökohtaisesti avata tuotepakkauksensovittaa tuotetta, mutta et voi ottaa tuotetta käyttöön ennen ostopäätöksen tekemistä. Jos haluat palauttaa tuotteen peruuttamisoikeuden perusteella, sinulla on tehtävä meille lyhyt peruuttamisilmoitus sähköpostitse: matkamuksu@smalltraveller.eu 14 vuorokauden määräajan sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksen tekemisen jälkeen sinulla on vielä 14 vuorokautta aikaa palauttaa tilaus. Peruuttamisoikeuden yhteydessä palautuksen postikulut maksaa asiakas. Meidän kautta järjestettynä palautusmaksu on - vaatteet ja kengät: EUR 4,90, muut tuotteet: EUR 5,90. 

Vahingoittuneet lähetykset
Vastaanottaessa lähetystä tarkista pakkauksen kunto. Mikäli huomaat,että pakkaus on vioittunut, kerro siitä välittömästi postin henkilökunnalle, koska viottuneesta paketista on heti tehtävä vahinkoilmoitus postissa. Ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Reklamaatiot

Yleistä
Tuotteen käytön aikana ilmeneet reklamaatiot pitäisi esittää heti tuotteen vian tai puutteen havaitessa , ottaen yhteyttä Matkamuksun asiakaspalveluun: matkamuksu@smalltraveller.eu . Emme myyjänä vastaa puutteista jotka ovat ilmeneet seuraavissa olosuhteissa:

1. Tuote on käytössä rikottu
2. Tuotetta ei ole käytetty käyttöohjeiden mukaisesti tai sen huolto on ollut puutteellinen
3. Tuotetta ei ole käytetty sen tarkoituksen mukaisesti

Jos olet meiltä vahingossa saanut puutteellisen tuotteen, ilmoitathan siitä heti meidän asiakaspalveluun, sillä sinulla on oikeus saada uusi tuote tai peruuttaa tilaus kokonaan. Siinä tapauksessa palautusmaksua ei peritä asiakkaalta. Tuotteen pitäisi palauttaa seuraavaan postiosoitteeseen:

Smalltraveller Oü / Boomerang Distribution Oü
Aasa tee 1 (Gates 27-30)
Loo Alevik
74201 Harjumaa
Viro

Palautukset ja vaihto 14 päivän kuluessa

Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.  Palautettavan tuotten tulee olla käyttämätön ja ehjässä alkuperäispakkauksessa. Muistathan palauttaa myös kaikki osat sekä käyttöohjeet. Pyydämme ilmoittamaaan palautuksesta etukäteen osoitteeseen: matkamuksu@smalltraveller.eu. Lähetämme Sinulle palautuslomakkeen, ole hyvä liitä se täytettynä palautettavien tuotteiden mukaan. Heti kuin palautus on hyväksytty meillä, palautamme rahat alkuperäiselle maksutavalle. Palautuksen käsittely kestää eniten 14 vuorokautta sen vastaanottamisesta. Palautuksen postikulut maksaa asiakas. Meidän kautta järjestettynä (asiakaspalautus) veloitamme palautuksesta seuraavat palautuspostimaksut - vaatteet ja kengät EUR 3,90, muut tuotteet EUR 5,90. Vähennämme palautusmaksun takaisinmaksettavasta summasta. Ole hyvä ota meihin yhteyttä etukäteen: matkamuksu@smalltraveller.eu 

Tuotteiden vaihto: pyydämme Sinua palauttamaan tuotteet yllämainitulla tavalla sekä tekemään samalla uuden tilauksen. Ole hyvä kirjoita meille sähköpostiste uuden tilauksen numeron, niin palautamme sinulle sen tilauksen lähetyskulut. Heti kuin palautus on hyväksytty meillä, palautamme rahat alkuperäiselle maksutavalle. Asiakas vastaa palautuksen kuluista. Meidän kautta järjestettynä asiakaspalautus maksaa vaatteiden ja kenkien vaihdon yhteydessä EUR 4,90, kaikissa muissa tapauksissa EUR 5,90. Ole hyvä ota yhteyttä etukäteen: matkamuksu@smalltraveller.eu

Force Majeure (ylivoimainen este)

Matkamuksu ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuoleella olevasta seikasta, kuten työsulusta, tulipalosta, viranomaisten päätöksestä, konerikosta, lakosta, säämullistuksista tai muusta vastaavasta. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Evästeiden käyttö (Cookies)

Cookie on pieni tekstitiedosto joka talletetaan tietokoneellesi vieraillessasi web-sivuillamme. Käytämme evästeitä, että voisimme kehittää kauppamme toimivuutta asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavaksi. Halutessasi estää evästeiden toiminnan muuta selaimesi turvallisuusasetuksia, asetuksien muuttaminen on riippuvainen käyttämäsi web-selaimesta. Siiinä tapauksessa emme voi varmistaa, että pystyt käyttämään kaupan kaikkia ostostoimintoja.

Henkilötiedot

Matkamuksu säilyttää kaikki henkilötiedot luottamuksellisinä. Käytämme henkilötietoja yhtiömme ulkopuolella vain tilauksen kuljetuksessa, jolloin asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero tulevat kuljetusyhtiön käyttöön. Tietoja voidaan poistaa rekisteristä asiakkaan vaatimuksesta sekä asiakkalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramarkkinointia varten.